Curso pràctic d'Additio App per al professorat

Què necessites per fer el curs pràctic d'addit per al professorat?

  • Connexió a internet
  • Coneixements bàsics d’entorns digitals
  • Un compte a Additio App (pots registra-te gratis aquí).
  • I moltes ganes d’aprendre!

AQUEST CURS ÉS PER A TU SI...

  • Vols aprendre a utilitzar Additio App
  • Vols aprendre les funcionalitats bàsiques per gestionar l’aula
  • Vols avaluar formativament al teu alumnat
  • Vols organitzar, planificar les teves classes i crear unitats didàctiques.

METODOLOGIA I AVALUACIÓ

El criteri davaluació per a aquest curs és la realització correcta dels qüestionaris davaluació, amb un alt percentatge de superació al 50%. Eventualment, els tutors del curs poden requerir algun criteri complementari per a l’avaluació, com ara el lliurament d’activitats pràctiques.

Preguntes freqüents sobre el curs pràctic d'Additio App per al professorat

Aquí pots consultar les preguntes més freqüents sobre els cursos d’Additio Academy.

Els cursos d’Additio Academy són classes en línia de diferents temàtiques enfocades principalment a professors i docents. Els cursos estan formats per diferents continguts i sessions, i estan impartits per docents apassionats per l’educació. Els materials inclouen vídeos, textos i materials didàctics complementaris. Tots els cursos són 100% en línia i poden ser autoformatius o amb tutorització.

Sí, et podràs connectar a qualsevol hora del dia al campus virtual i accedir a tots els continguts del curs. 100% de tranquil·litat, 0% de presses.

La modalitat dels cursos és 100% en línia, així que un cop t’inscriguis, tu decideixes quan comences i quan acabes el curs. Pots fer-ho al teu ritme, i repetir els continguts tantes vegades com necessitis. Els continguts estaran sempre allà per a tu.

Tots els cursos de Additio Academy contenen diferents unitats amb vídeos, textos explicatius, tasques pràctiques, documentació adjunta i materials didàctics. Un cop comprat el curs, tindràs accés a tots aquests materials formatius. Si trieu la modalitat de curs tutoritzat, també tindreu accés a un fòrum exclusiu on podreu interactuar amb altres estudiants i amb el professor del curs.

Sí, un cop et registris a Additio Academy tindràs un usuari i contrasenya que podràs utilitzar per entrar al campus virtual des del dispositiu que vulguis.
No, no hauràs d’instal·lar res. Els cursos estaran sempre disponibles al teu campus virtual, només necessitaràs connexió a Internet i un navegador web (Chrome, Safari, Firefox, Edge…) per fer-los.

Tots els cursos d’Additio Academy estan dissenyats perquè es puguin fer sense suport extern, de manera autoformativa. Si compreu un curs autoformatiu i teniu problemes per avançar, us donarem l’opció de canviar a la modalitat tutoritzada, on un tutor expert us ajudarà i acompanyarà durant tot el curs.

Si la teva escola o centre educatiu vol comprar la formació per a tu i altres docents, posa’t en contacte amb nosaltres per veure les opcions disponibles a [email protected].

Opinions de professors/es que ja han fet aquest curs…

Això és el que opinen altres professors que ja han fet el Curs pràctic d’Additio App per al professorat.

Gabriel Caldes

05/11/2022

«Aquests cursos són genials per fer servir Additio a les teves classes. Veus totes les funcionalitats i com fer-les servir correctament»

Luisa Ruiz

29/06/2022

«M’ha agradat, la Judit s’expressa bé i les lliçons són senzilles de seguir, així que genial. Ho recomano totalment»

Maria Gama

17/05/2022

«Aquest curs és molt didàctic i t’ensenya eines bàsiques d’Additio poder començar a avaluar més fàcilment. Moltes gràcies!»

Altres cursos en línia que també podrien interessar-te…

Creiem que aquests cursos també poden ser útils per a tu. 

El Curs pràctic d’Additio App per al professorat us prepara per aplicar a l’aula la metodologia basada en el treball d’Additio. Al llarg del curs aprendràs les funcionalitats bàsiques per dur a terme la gestió de l’aula, la planificació i el seguiment. Aquest curs us ajudarà a crear una estructura d’avaluació per al vostre alumnat perquè en puguis fer un seguiment complet i t’ajudi a l’organització del dia a dia a la teva aula. Aquest curs s’impartirà en espanyol.

Curso práctico de Additio para el profesorado